EN

ESMA International

Toegewijde leverancier van een groot aantal scheepswerven en industrieën over de hele wereld

Over ons

ESMA International is partner bij het oplossen van alle denkbare uitdagingen, bij het zoeken en verkrijgen van de juiste materialen en ondersteunt haar klanten op alle gebied. Deze klanten zijn actief in de scheepsreparatie, de scheepsnieuwbouw, on- en offshore en olie- en gasindustrie en bevinden zich overal ter wereld.

Samen met ESMA Logistics B.V. kan elk product op elk gewenst moment en op de meest geschikte wijze, precies op tijd afgeleverd worden. Het ESMA team luistert goed naar haar klanten en door de vaak creatieve benadering maakt ESMA het onmogelijke mogelijk!

ESMA International B.V. is volledig onafhankelijk van welk merk dan ook waardoor altijd de behoefte van haar klant vooraan staat. Daardoor wordt altijd aan de meest optimale oplossing gewerkt. Gedurende bijna 50 jaar heeft ESMA een groot netwerk van klanten en leveranciers opgebouwd. Dat netwerk staat tot uw beschikking!

Producten

Steel, construction works

Lees meer

Non-ferro and semi-finished products

Lees meer

Welding consumables and equipment

Lees meer

Surface treatment

Lees meer

Piping, fittings and systems

Lees meer

Hydraulics and Pneumatics

Lees meer

Electricals and Automation

Lees meer

Personal Protective Equipment (PPE)

Lees meer

Hoisting and Lifting

Lees meer

Equipment, spares and tools

Lees meer

Contact gegevens

Kuiperbergweg 35
1101 AE Amsterdam
The Netherlands
+31 (0)20 312 13 50
sales@esma.nl

Neem contact op

optioneel

ESMA group

Groep van bedrijven die allen actief zijn als dienstverlener in de Maritieme en Technische industrie. Gevestigd in Amsterdam, met een lange historie en met korte lijnen naar alle uithoeken van Nederland. ESMA heeft Schiphol Airport als de grootste zeehavens in de buurt en van de wereld.

Esma Logistics B.V.

SMA Logistics is een efficiënte, betrouwbare en flexibele expediteur die de afgelopen 35 jaar een schat aan ervaring heeft opgebouwd.

ESMA International B.V.

ESMA International B.V. is partner voor probleemoplossing, materiaalsourcing en levering van materialen en diensten voor de scheepsreparatie en scheepsbouwindustrie. Daarnaast ook voor on- en off-shore en Oil & Gas. Klanten bevinden zich over de hele wereld.

ESMA Expertise B.V.

ESMA Expertise heeft een team van gespecialiseerde marine surveyors voor de watersportindustrie in Nederland. Wij bieden landelijke dekking en een 24-uurs alarmservice.