EN

Esma Logistics

Supply Chain Manager, met warehousing-, lucht-, zeevracht- en wegvrachtdiensten.

Esma Logistics

SMA Logistics is een efficiënte, betrouwbare en flexibele expediteur die de afgelopen 35 jaar een schat aan ervaring heeft opgebouwd.

Het bedrijf vormt een essentieel onderdeel van de activiteiten van ESMA International en steeds meer ook voor anderen en regelt de opslag, het transport door de lucht, over zee en over de weg. De communicatielijnen zijn kort. Het bedrijf is ideaal gelegen nabij Schiphol en de zeehavens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

Diensten

Lees meer

Speciaal transport

Lees meer

Magazijn & lucht vracht

Lees meer

Contact gegevens

Kuiperbergweg 35
1101 AE Amsterdam
The Netherlands
+31 (0)20 312 13 50
logistics@esma.nl

Neem contact op

optioneel

ESMA group

Groep van bedrijven die allen actief zijn als dienstverlener in de Maritieme en Technische industrie. Gevestigd in Amsterdam, met een lange historie en met korte lijnen naar alle uithoeken van Nederland. ESMA heeft Schiphol Airport als de grootste zeehavens in de buurt en van de wereld.

Esma Logistics B.V.

SMA Logistics is een efficiënte, betrouwbare en flexibele expediteur die de afgelopen 35 jaar een schat aan ervaring heeft opgebouwd.

ESMA International B.V.

ESMA International B.V. is partner voor probleemoplossing, materiaalsourcing en levering van materialen en diensten voor de scheepsreparatie en scheepsbouwindustrie. Daarnaast ook voor on- en off-shore en Oil & Gas. Klanten bevinden zich over de hele wereld.

ESMA Expertise B.V.

ESMA Expertise heeft een team van gespecialiseerde marine surveyors voor de watersportindustrie in Nederland. Wij bieden landelijke dekking en een 24-uurs alarmservice.