EN

Esma Expertise

Marine surveyor for pleasure crafts in the Netherlands and abroad.

Esma Expertise

ESMA Expertise heeft een team van gespecialiseerde marine surveyors voor de watersportindustrie in Nederland. Wij bieden landelijke dekking en een 24-uurs alarmservice.

Onze maritieme surveyors zijn lid van de volgende Nederlandse brancheorganisaties: NVEP (Nederlandse Vereniging van Pleziervaartuigen). Omdat onze maritieme surveyors verspreid zijn over het hele land, kan ESMA Expertise een landelijke dekking garanderen, evenals surveys in het buitenland.

Heeft u een schade- of taxatierapport nodig? U bent hier aan het juiste adres. Wij nodigen u uit om direct contact op te nemen met ons kantoor van een van onze experts! Wij helpen u graag!

ESMA Expertise vind gestolen boot in Spanje binnen 90 minuten

Contact gegevens

Kuiperbergweg 35
1101 AE Amsterdam
The Netherlands
+31 (0)20 31 21 365  
expertise@esma.nl

Neem contact op

optioneel

ESMA group

Groep van bedrijven die allen actief zijn als dienstverlener in de Maritieme en Technische industrie. Gevestigd in Amsterdam, met een lange historie en met korte lijnen naar alle uithoeken van Nederland. ESMA heeft Schiphol Airport als de grootste zeehavens in de buurt en van de wereld.

Esma Logistics B.V.

SMA Logistics is een efficiënte, betrouwbare en flexibele expediteur die de afgelopen 35 jaar een schat aan ervaring heeft opgebouwd.

ESMA International B.V.

ESMA International B.V. is partner voor probleemoplossing, materiaalsourcing en levering van materialen en diensten voor de scheepsreparatie en scheepsbouwindustrie. Daarnaast ook voor on- en off-shore en Oil & Gas. Klanten bevinden zich over de hele wereld.

ESMA Expertise B.V.

ESMA Expertise heeft een team van gespecialiseerde marine surveyors voor de watersportindustrie in Nederland. Wij bieden landelijke dekking en een 24-uurs alarmservice.